בליטה מאחורי הברך שאינה חולפת

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/08/2021 | 17:28 | מאת: לי

בת 23, בריאה בדרכ וללא רקע בספורט. פניתי לרופא משפחה בעקבות תלונה על גולה/גוש (מורגשת בנגיעה) שמציקה לסירוגין ולא עוברת מעצמה, ששמתי לב שהופיעה לי מאחורי הברך. בבדיקת אולטרסאונד נשלל ציסטה עש בייקר ולאחר ביקור אצל אורטופד הוא רשם לי אותופן, הוא לא פירט יותר מדי וחוץ מבדיקה ויזואלית לא עשה דבר נוסף. קטונתי מלפקפק ברופא אך רופא המשפחה שבדק את הברך ציין בהפנייה כי לא מדובר בדלקת או משהו אז אני קצת מבולבלת. האם הגיוני לקחת את האותופן או לחכות ולקבל חוות דעת נוספת אצל אורטופד אחר?

20/08/2021 | 18:26 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום לי אתופן הינה תרופה ממשפחת נוגדי דלקת שאינם סטרואידלים. התרופה מיועדת לתהליך דלקתי. מומלץ להיבדק על ידי מומחה ברך ולאחר מכן להתאים טיפול. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך