עזרה בפיענוח בדיקת mri

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

29/07/2021 | 16:06 | מאת: מיכל ג

שלום,אני חודש אחרי תאונת אופניים עדיין צולעת עם ברך נפוחה קצת ביצעתי mri אשמח לעזרה בפיענוח האם המשמעות היא בהכרח ניתוח? לסיכום mri ברך שמאל: STRAIN ACL ACUTE עם קרע יתכן מלא של הרצועה ה ACL. יתכן פרוקסימל STRAIN MCL דרגה 2 (במאחז הרצועה) . קרע פריפרי בקרן אחורית המניסקוס הפנימי. ללא עדות לידית דלי בנוטש.

02/08/2021 | 13:38 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום מיכל המשמעות של בדיקת MRI היא שיש אפשרות לקרע מלא של הרצועה הצולבת הקידמית, נקע ברצועה הצולבת הפנימית וכן קרע מניסקוס פנימי. ההחלטה על ניתוח נעשית לאחר בדיקה מקיפה וכן גורמים נוספים שעלייך לדון עם מומחה ברך בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך