צילום mri כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

12/07/2021 | 22:18 | מאת: נאדא

שלום דר צילום mri של מפרק ברך ימין סיכום 1- מצב לאחר הטריה ארתרוסקופית של המניסקוס המדיאלי שינויים פוסט-ניתוחים.לא הודגם קרע חוזר במניסקוס. 2- כונדרופתיה במדור מדיאלי וקדמי של מפרק הברך. 3- ניוון מוקואידי מרכזי במניסקוס הלטרלי. 4- נוזל בבורסה של MCL. 5- ציסטה בייקר קטנה. והמצה לאחר ניתוח ארתרוסקופיה של הברך מה זה אומר ומה הטיפול הדרוש אשמח לקבל מענה

13/07/2021 | 18:43 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום נאדא בדיקת ה- MRI מציינת כי בעבר היה לך ניתוח ארטרוסקופי ככל הנראה על רקע קרע של המניסקוס. בנוסף שחיקת סחוס בחלק פנימי וקידמי של הברך. הטיפול הינו שמרני במידה ויש לך כאבים לאחר בדיקת אורטופד ברך. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך