קרע בלברום במפרק הירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/06/2021 | 13:55 | מאת: אשמח לעזרה

סיכום של MRA מורפולוגיה קלה מסוג cam של מפרק הירך השמאלי. ללא מורפולוגיה מסוג pincer . קרע ואי-סדירות של הלברום הקדמי עליון. ניתוק כונדרולברלי חלקי מדרגה נמוכה עליון אחורי. הסחוס ההיאליני במפרק הירך השמאלי תקין. היי לאחר ניתוח לתיקון בקע אני מעוניין להתייעץ ולשאול כמה שאלות אנשים שעברו ניתוח תיקון לברום במפרק הירך ובנוסף אם יש אנשים שנפצעו בשריר איליופסואס סובל מזה כשנה מכאבים ואי נוחות במפשעה השמאלית אשמח ליצור קשר אם מושהו שיש לו קרע / מישהו שעבר ניתוח לתיקון תודה חשוב לציין עברתי לפני שנה וחצי ניתוח לתיקון בקע מפשעתי דו צדדי האם יכול להיות קשר בין זה לבין הכאבים שאני מתאר ? תודה.

21/06/2021 | 14:07 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב לפי פיענוח ה- MRI בהחלט יש מקור לכאב במפרק הירך משמאל שכן קיים קרע לברום. ניתוחים אלו שכיחים וניתן לתקן או להטרות את הקרע. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך