שלום, כאבים בירך מעל הברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/06/2021 | 10:18 | מאת: מיכל

שלום, יש לי בשבוע האחרון כאבים מעל הברך(נגיד שכשיושבים, מניחים 4 אצבעות מעל הברך, שם הכאב...) זה כואב ממש כאילו קיבלתי מכה כחולה.. אבל לא קיבלתי שם שום מכה.. והאיזור קצת נפוח... מה זה יכול להיות?... יש לציין שילדתי לפני כחודשיים ואני קצת במשקל עודף.. אבל כל השנים הייתי קצת במשקל עודף, רקדתי 16 שנים ריקודי עם ועשיתי ספורט... כל זה לפני ההריון...

07/06/2021 | 18:24 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום מיכל לפי ההסבר שלך מדובר באיזור השרירים. במצב לאחר חבלה/ דלקת יכולה להיות נפיחות מקומית. מומלץ לקרר את המקום. במידה ואין שיפור מומלץ בדיקה על ידי אורטופד. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך