ארתוסקופיה ברך , קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/05/2021 | 12:07 | מאת: ענת כהן

אני בת 66. עם שחיקה וכאבים בברך. הוצע לי ארתוסקופיה לברך, עקב בדיקה ידנית של הרגל שבעקבותיה הרופא קבע קרע במיניסקוס . ( הרופא ראה גם את הצילום ) האם פעולה זו מומלצת, האם היא דוחה ניתוח, ואם המינסקוס לא קרוע האם הניתוח יכול להזיק? תודה

29/05/2021 | 15:27 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום ענת ארטרוסקופיה הינה פעולה ניתוחית לצורך מגוון פעולות כגון תיקון או הטרייה של המניסקוס. במידה והטיפולים השמרניים נכשלו בהחלט יש מקום לדון בפעולה זאת. אין נזק במידה ואין קרע תוך כדי הפעולה. בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך