פענוח m.r.i

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

19/04/2021 | 16:18 | מאת: סתיו

היי דוקטור הגיעו לי תוצאות m.r.i : קרע רדיאלי בחלק הקדמי של קרן אחורית (250-201 ).ממצא ציסטי עם מחיצות בסמוך לקרן אחורית בגודל עד 7.5 9X מ"מ , מחשיד לציסטה פרה-מניסקלית נוזל בכמות מוגברת בין ראש של פיבולה וטיביאה הסמוכה. עכירות של שומן HOFFA. במה אתה סבור הטיפול הכי יעיל עבורי ? תודה רבה לך.

21/04/2021 | 22:34 | מאת: ד״ר אייל גנסין

היי סתיו טיפול בקרע מניסקיאלי הינו שמרני או ניתוחי. קשה לדעת איזה טיפול הכי יעיל עבורך כי הדבר תלוי בבדיקה הגופנית שלך. הייתי ממליץ לך להיבדק על ידי מומחה ברך על מנת לדון על אופציות הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך