כאב לאחר פריקת פיקה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

16/04/2021 | 01:12 | מאת: עמית

היי לפני 4 חודש בערך פרקתי את הפיקה ברגל בימין הפיקה חזרה לבד עצמאית  לאחר מכן ניגשתי לאורטופד הוא שלח אותי לבדיקת us בבדיקה הכל יצא תקין טוען שמדובר מתיחה חזקה יחסית של הרצועה לאחר מכן בוצע צילום נשלל שבר האורתופד אמר שהפיקה חזרה למקום …4 חודש אחרי הברך עדיין נפוחה יחסית יש תקופות טובות יותר ופחות טובות של כאב הרופא האחרון שהייתי אצלו טוען  טוען שזה דלקת או שטף דם האם זה ייתכן ? לקחתי כדורי ארקוקסיה במשך שבועיים זה לא כל כך עזר הברך

19/04/2021 | 19:44 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום עמית פריקת פיקה בהחלט יכולה לגרום למתיחה/ קרע של רצועה. 4 חודשים לאחר הפריקה בדרך כלל לא אמורה להיות נפיחות לסירוגין. הייתי ממליץ על בדיקה של מומחה ברך וביצוע MRI של הברך. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך