כאבים מאחורי הברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

14/02/2021 | 19:56 | מאת: סתיו

סתיו בן 24 בערך כבר קרוב לשנה ברך ימין כואבת לקופף אותה. הכאב מגיע מאחורי הפיקה בבוקר לא כואב הכאב הוא בעיקר אחרי יום עבודה שהיא פיזית קלה-בינונית שהיום היו לי כאבים חזקים. הייתי אצל אורטופד לפני כמה חודשיים שאיבחן לי "המסטרינג" נתן לי ארקוקסיה והפנה אותי לפיזותרפיה. יש לך איך לעזור לי? לתת לי מענה ופיתרון אמיתי כי האבחון שלו בדקה וחצי לא נראה לי משקף את המציאות.... תודה🙏

14/02/2021 | 20:01 | מאת: סתיו

מוסיף גם שהכאבים מופיעים מתקשה ללכת בזמן ההליכה מרגיש לפתע כאב חד

19/02/2021 | 21:48 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום סתיו כאבים בקדמת הברך הינו דבר שכיח הנגרם לאחר מאמץ. אחת הסיבות שיכולות להיות בנוסף למתיחה של ההמסטרינג היא גירוי הסחוס מאחורי הפיקה. פיזיוטרפיה היא בהחלט הטיפול הנדרש בתור התחלה. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך