האם הקרעים בלברום מעידים על הכאב?

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

03/02/2021 | 11:40 | מאת: שגיא

שלום דוקטור יקר, ביצעתי בדיקת mri למפרק הירך עם הזרקת חומר ניגוד, בעקבות כאב באגן ובמותן לאחר עמידה ממושכת ולהלן התוצאות: "מודגם קרע חלקי מינימאלי בבסיס הלברום הקדמי עליון. מודגם קרע חלקי מינימאלי גם בבסיס הלברום האחורי עליון. וחשד לתפס אצטבולו-פמורלי מסוג CAM" האם הממצאים מסבירים את הכאב? מה עליי לעשות? תודה רבה !

07/02/2021 | 22:11 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום שגיא בהחלט ממצאים אלו יכולים להסביר את הכאבים. ישנם טיפולים מגוונים שמרניים (הזרקות) או ניתוחיים היכולים לעזור לך. מומלץ לפנות למומחה מפרק ירכיים לבדיקה. בהצלחה

07/02/2021 | 23:18 | מאת: שגיא

תודה רבה על התשובה דוקטור יקר

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך