נגע אוסטאוכונדרלי בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/02/2021 | 00:13 | מאת: חיים

שלום לכולם ולילה טוב ! אני נפצעתי כתוצאה מריצה לפני 4 חודשים בצעתי ריצה שגרתית התחלתי לרוץ מהבית כמו כל יום כאשר הגעתי לנקודה בריצה כ 500 מטר מהיציאה מהבית עליתי עליה וכשהפעלתי קצת יותר מאמץ העליה היתה בשיפוע נפלתי על הריצפה הרגל לשי סוג של התעקמה נפלתי על הריצפה קיבלתי שפשוף קל ביד אחרי שנפלתי לא המשכתי לרוץ חזרתי הביתה התקלחתי ושמתי תחבושת והלכתי למחרת לעבודה למחרת בעבודה לא ממש יכולתי ללכת על הרגל החברים בעבודה ראו אותי ועזרו לי לחבוש את הרגל ואמרו לי ללכת לבדוק את זה הגעתי לרופא הוא שאל אותי מה היה הסברתי שלו שבמהלך השבועות האחרונים לנפילה היו לי כמו דקירות כאלה והברך היתה מתקפלת זה לא משהו שבגללו הייתי הולך לרופא כי בנינו כואבת הבטן לא רצים ישר לרופא אולי זה היה טעות והיתי צריך אבל המשכתי לתפקד כרגיל הוא הפנה אותי לבדיקת MRI ובבדיקה התגלה שליש לי נגע אוסטאוכונדרלי בברך בגודל 13*11 MM ב LFC בצקת לשדית ופגיעה סחוסית בדרגה נמוכה הרופא מיד נתן לי 90 יום מנוחה הורדת עומסים פיזוטרפיה ושלח אותי לבית חולים לרופא אורטופד בבית חולים מרפאת ספורט הגעתי לרופא אורטפוד בבית חולים איכילוב שהוא התסכל על הMRI הוא אמר לי אתה צריך לקבע את הברך עם מקבע ברך TSCOP במהלך ה3 חודשים הקרובים ולהעזר בקביים ולקבוע בעוד 3 חודשים MRI נוסף וביקרות אצלו היום אני אחרי ה3 חודשים לא הולך ולא דורך על הרגל הדקירות והכאבים במהלך החודשים אחרונים פחתו אותו תחושה שהייתי מרגיש אז כשהלכתי כפעם כאבים מאחורה הברך פעם דקירות פעם ברך מתקפלת היום אני לא מרגיש את זה אני מרגיש כאב נקודתי באזור החצוני של הברך כאשר אני מרים אותה או מפעיל שריר אפילו לא דורך עליה או הולך עליה פשוט לתארק לכם את הכאב זה כאב של מישהו לקח מקל קטן ונתן לכם מכה קלה בעצם של הרגל זאת בדיוק התחושה רק בברך ככה אני מרגיש כאב של עצם כאב נקודתי שבוע שעבר הייתי בועדה רפואית של הביטוח לאומי האורטפד שם פשוט לא נתן לי להסביר את עצמי וכל מילה שהוצאתי מהפה הוא אמר לא מעניין ולא מעניין וכשאמרתי הרופאים קבעו שאני ככה הוא אמר הם לא מענייינם אותי פשוט לא נתן לי לדבר בכלל! קבעו שיש לי 25 אחוז נכות כללית אני לא זכאי לקצבת נכות בקיצור אני עובד בתור חשמלאי הנדסאי חשמל שכל העבודה שלי היא על הרגליים אין לי משכורת כי אין לי ימי מחלה מ 30/11/2020 אף אחד לא משלם לי ועוד במיוחד שביטוח לאומי קבע שאני לא זכאי לכולם איך אני עם קביים מצפים ממני שאני יחזור לעבוד עם רגל במצב ישר ! מצטער על הפירוט אבל נראה אותם עושים שירותים עם רגל במצב ישר ! איך מצפים ממני לתקן מנורה בתקרה? איך מצפים ממני שאני יתכפוף כדי לתקן כבל? איך למען השם ?!?! מישהו היה במקרה שלי ? במקרה דומה? יש התערבות פה של עורך דין? למי פונים ? מה עושים? אני בן 27 עם הורים מבוגרים בני 70 שמכינים לי לאכול במקום שאני יכין להם ואני פשוט זרקו אותי לכלבים ולא נותנים לי כלום מישהו היה במקרה דומה נתקל במקרה דומה יודע מה עושים ולמי פונים במקרה כזה ?

02/02/2021 | 21:37 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום חיים צר לי על המקרה שלך אך פורום זה נועד למתן ייעוצים רפואיים קליניים ולא משפטיים. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך