נעלי הליכה לסובלים מכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

24/12/2020 | 20:38 | מאת: עידן אבנר

שלום. השנה האחרונה אני סובל מכאבי ברכיים קלים - בינוניים בברך השמאלית, שמתבטא בקליקים רבים במהלך היום ואי נוחות. אני הולך להשקיע מחר זמן וכסף בקניית נעלי הליכה לשימוש במשך כל השבוע. אשמח המלצה לחברות שמייצרות נעלי הליכה מומלצות שאניתן לסמוך על איכות הבנייה והחומרים של הנעל, תודה

26/12/2020 | 16:43 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב אין מחקרים המראים יעילות של נעליים מסויימות להקלה בכאבי בירכיים. המלצתי היא נעליים עם בולמי זעזועים להקלה על עומס הבירכיים/ סולייה נוחה וכן מדרסים בהתאמה אישית לפי הצורך. רק בריאות.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך