3 צילומי ברכיים בהמשך לשאלה קודמת

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

22/11/2020 | 14:24 | מאת: נדב

מצרף בזה קובץ פידיאף המכיל 3 צילומי ברכיים בהמשך לשאלה קודמת. תודה רבה.

23/11/2020 | 22:25 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום נדב לפי עיון בצילומי הרנטגן נראה כי דרגת השחיקה מינימלית מאוד. בהנחה כי טווחי התנועה שלך מוגבלים הייתי ממליץ לפני טיפול כלשהו לבצע בדיקת MRI לברך. בהצלחה

23/11/2020 | 23:24 | מאת: נדב

תודה רבה על התשובה דוקטור. טווחי התנועה מוגבלים אבל הקופה בה אני חבר מסרבת לתת לי התחייבות ל Mri למרות שרופאה אורטופדית כירורגית ביקשה. האם יש מה לעשות בנידון? אודה לתשובה.

25/11/2020 | 22:15 | מאת: ד״ר אייל גנסין

מטרת הפורום היא בייעוץ לשאלות רפואיות בלבד. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך