נפיחות בירך לאחר קרע חלקי בארבע ראשי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

17/10/2020 | 11:24 | מאת: דוד

שלום.לפני כשלושה חודשים בעקבות ריצה מהירה ללא חימום קרע הארבע ראשי עם המטומה.אין כאב היום אך נותרה נפיחות משמעותית בחלק העליון של הירך.האם אפשר ליזור לפעילות בעוד ישנה נפיחות ומעט רגישות?.אני בן 60.תודה

19/10/2020 | 04:58 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום דוד בהנחה שהקרע הינו בשריר עצמו, ההמטומה עדיין יכולה להיות נוכחת אך צריכה להיות במגמת שיפור משמעותית. הייתי ממליץ לפני חזרה לפעילות להיבדק אצל אורטופד מומחה ואז לחזור לפעילות הדרגתית. רק בריאות.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך