הברך מוציאה המון קליקים כואבים חודשיים אחרי שיחזור ACL

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/09/2020 | 14:49 | מאת: מאיה

שלום רב, חודשיים אחרי שחזור ACL יוצאים המון קליקים כואבים. אם לא מוציאה קליקים הברך נתקעת הפיזותרפיסטית מפחדת כבר לגעת לי בברך כי כל פעם שהיא נוגעת יוצאים קליקים חלקם כואבים וחלקם לא. להתעלם וזה יעבור? או ללכת לבדוק את זה?

03/09/2020 | 05:51 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום מאיה ״קליקים״ יכולים להופיע לאחר ניתוח. בדרך כלל אין להם חשיבות ולאחר הפיזיוטרפיה הם נעלמים. חשוב לדעת כי אכן אין חסם מכני (דהיינו גוף חופשי) הנתקע בברך וגורם לך לחוסר יישור/כיפוף. במידה וזה לא עובר/ את מרגישה גוף זר בברך מומלץ בהחלט לפנות לרופא המטפל לצורך בדיקה. רק בריאות

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך