כאב מתחת לברכיים כואב מאד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

06/07/2020 | 20:18 | מאת: רוני

שלום .מזה כמה שנים יש לי כאבים מתחת לשתי הברכיים .רופא אחד אמר משהו כמו מבנה גנטי . זה נראה לי נפיחות רואים שם ורידים . הבעיה שאחרי מאמץ של הליכה זה מאד כואב. לפני 10 שנים עברתי כריתת דיסק .רגל ימין דרופפוט. יש לי פולינורופתיה.ואבחנו לאחרונה גם דליפה בורידים שטחיים . ממה הכאבים .זה נפיחות מתחת לשתי הברכיים אחרי מאמץ זה ממש בוער יש לציין שבצידי שני הברכיים כשאני לוחצת ממש כואב. תודה

09/07/2020 | 05:21 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רוני מהתיאור שלך נראה כי ישנים מספר גורמים היכולים לגרום לכאב בירכיים. מומלץ להיבדק אצל מומחה ברך על מנת להעריך האם הגורם לכאב הברך הינו העצמות/ רקמה רכה או הכאב מוקרן לברך עקב בעיה אחרת. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך