אשמח לתשובה מאחד המומחים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/05/2020 | 19:00 | מאת: אריה

שלום וברכה לפני שבוע עברתי ניתוח אורתוסקפיה בברך שמאל לצערי התגלה לי קרע במינסקוס מסוג דלי רציתי לדעת פלוס מינוס מתי אוכל להתחיל לדרוך על הרגל כי הכאבים שיש לי כיום זה אותם כאבים שהיו לי לפני הניתוח ועדיין לא מסוגל ליישר את הברך, יש לציין שבעוד יום יומיים אמור להתחיל פיזתרופיה אודה במידה ותוכלו להחזיר לי תשובה תודה

07/05/2020 | 05:36 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב דריכה על הרגל תלויה בסוג הניתוח אותו עברת. במידה ונתפר, בדרך כלל לא מאפשרים דריכה למספר שבועות. באם בוצעה הוצאה חלקית של המניסקוס אין מניעה מדריכה. בכל אופן מומלץ להתייעץ עם הרופא המנתח על מנת להבין את ההמלצות הרלוונטיות למקרה. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך