קליקים כואבים בגב עם דקירות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/03/2020 | 10:02 | מאת: ויטל אשר

היי שלום אני במשך חמש שנים לא הפסקה עשיתי ״קליקים״ במפרקים.. ידיים, רגליים. גב , צוואר ולפני כחצי שנה התחלתי להרגיש דקירות בגב אם אני לא עושה קליקים שם כל חצי שעה בערך וכאבים שלא נותנים לי תמיד להתיישר אם אני לא עושה את זה חשוב לי לציין שבמהלך השנים התנועות מתיחה בגב נהפכו להיות אחרכך כואבות אבל אם אני לא עושה אז עוד יותר כואב לי האם יש לי נזק? אם לא אז מה זה הדקירות האלה ?? ולמה במפרקים אחרים אין לי כאב ובגב כן?

20/03/2020 | 05:22 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב פורום זה מיועד לייעוצים בתחום מפרק הברך והירך. מומלץ לפנות למומחה עמוד שדרה. רק בריאות.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך