ברך ימין מרעישה בעת כיפוף

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

10/12/2019 | 10:31 | מאת: ספיר

שלום ד"ר מזה כחודשיים הברך עושה רעשים בעת ירידה במדרגות , כיפוף וכו. הדבר לא נראה לי תקין ועברתי אולטרסאונד. מצרפת. אשמח לדעתך מה כדאי לעשות על מנת לברר את הסוגיה סיבת הפניה: בירור כאבים. להלן ממצאי סריקת אולטראסאונד: ברך ימין . גיד קוואדריצפס – ב.מ.פ. .פ.מ.ב - MEDIAL AND LATERAL - RETINACULUM גיד פטלרי – ב.מ.פ. LCL -ב.מ.פ. – MCL ב.מ.פ. בורסה סופרה-פטלרית – אין עדות לנוזל. בורסה פטלרי – אין עדות לנוזל . ANSERINUS PES - הדגמה תקינה, אין עדות לנוזל סביבו. אזור פופליטאלי – לא הודגמו שינויים פתולוגים ,אין עדות לציסטה ע"ש בייקר

12/12/2019 | 06:54 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב בדיקת האולטרסאונד תקינה. הייתי ממליץ על צילום ברך ובדיקת מומחה ברך. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך