תחושת שריפה / עיקצוץ בירך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/11/2019 | 08:59 | מאת: א.ב.

שלום, בימים האחרונים אני חש תחושה עזה של צריבה/שריפה/עיקצוץ חזר ברגל הימנית בירך (מהאגן עד מעל הברך) הדבר קורה לי בעיקר שאני יושן. ויש גם לפעמים תחושה של קצת נימול אבל ממש קצת.לאיזה רופא אני צריך לפנות? האם זה מסוכן? אני בן 42 גובה 1.71 שוקל 162 קילו. לא עוסק בפעילות ספורטיבית, לפני כחודש התחלתי דיאטה. אולי חסר לי ויטמנים? בבדיקות סוכרת לפני שבוע היה לי 94. אני יכול להגיד שאני בזמן האחרון נהגתי להתקלח במיים רותחים אז חשבתי שזה מה שגרם לכך, אך נראה לי שזה לא סביר. אודה לעזרתכם.

28/11/2019 | 04:22 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב מומלץ לפנות לרופא משפחה לצורך בירור הבעיה. במידה ויש צורך במעורבות של אורטופד, רופא המשפחה יפנה אותך. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך