כאב קרוב לשנתיים לא מוסבר.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

02/11/2019 | 21:58 | מאת: מיקי

שלום רב ! בת 61 בעקבות סחיבה של תיק כבד החלו כאבים בפרק הירך. יש לציין הכאב רק בפעילות ובהליכה.לא הצליחו לעלות על הבעיה. בבדיקות אמאיאר רק גילו ציסטה קטנה במעבר ראש וצוואר הירך..שחיקת סחוס 1-2.יש סברה של טרוכנטיק בואטיטיס ללא הוכחות .מה עוד עלי לעשות ??? אייך נפטרים ממה שמציק ??תודה מראש

04/11/2019 | 06:18 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב ציסטה ושחיקת סחוס הינם מצבים היכולים לגרום לכאבים במהלך פעילות באיזור מפרק הירך. טרוכנטריק בורסיטיס בהחלט סיבה טובה לכאבים בחלק הצדדי של מפרק הירך. מומלץ להיבדק על ידי מומחה מפרק ירך לזיהוי מיקום הבעיה לצורך התאמת טיפול. בהצלחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך