ניתוח בפיקה ועד היום כאבים לאחר 3 שנים

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/06/2019 | 17:43 | מאת: שרה

שלום,לפני 3 שנים נפלתי על הברך והוחלט לעשות ניתוח עם קיבוע (כמו 8) על מנת שהפיקה תתאחה כי היה שבר לרוחב .אני לאחר 3 שנים עם כאבים חזקים ,לא ישנה לילה שלם כל תזוזה כואבת לי,לא מצליחה לעלות ולרדת מדרגות,לא יכלה להתכופף עד הריצפה.מה עושים האם זה תקין?! מה עושים? האם יום אחד אוכל לעלות מדרגות ולרדת על שש ?האם הכאבים יפסיקו?תודה

27/06/2019 | 04:53 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב חשוב לדעת האם איחוי השבר היה מלא. במידה וכן- לאחר שברים נפגע גם הסחוס המקיף את הפיקה וניתן להניח שחלק מהכאבים שלך נובעים מכך. בנוסף כאבים בעלייה וירידה במדרגות יכולים להיגרם משחיקה במדורים נוספים בברך ולאו דווקא מהפיקה. הייתי ממליץ בתור התחלה על בדיקה מקיפה של הברך על ידי מומחה ברך וצילום. רק בריאות.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך