כאבים חזקים בברך ולחצים במפסעה

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

05/06/2019 | 08:15 | מאת: עידן ברכה

שלום עברתי לפני יומיים שיחזור רצועה acl ותפירת מינסקוס פנימי עד עכשיו הכאבים רק מתגברים והופכים לבלתי נסבלים ועם הזמן מתחילים לי לחצים במפסעה ובירך האחורי רציתי לדעת האם זה סדיר ותקין כל עיניין הכאבים העזים בברך והלחצים במפסעה שלא פוסקים ולא נותנים לי להצליח להזיז ולדרוך על הרגל

06/06/2019 | 03:22 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב כאבים לאחר שיחזור רצועה ותפירת מניסקוס בימים הראשונים הינם נורמליים אך בדרך כלל מורגשים בברך עצמה. עוצמת הכאבים הינה סוביקטיבית ולכן אם אתה מרגיש כי הכאבים הינם עזים מאוד/ נפיחות לא רגילה מומלץ לפנות לרופא המנתח. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך