מכשיר לכאבי בירכיים - התייעצות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/05/2019 | 14:58 | מאת: רחלית

שלום רציתי לדעת מה ההבדלבין המכשיר הנדיר קיור ליזר לבין קליר לייזר ומה עדיף? והאם יש אמת בכך שהמכשיר עוזר בכאבי ברכיים? עוד שאלה..איזה דרגם של קיור לייזר מומלץ?

28/05/2019 | 01:26 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב ישנם מגוון רב של מכשירים בשוק היכולים לגרום שיפור בלכאבי בירכיים. לגבי אף אחד מהם אין הוכחה חד משמעית לפי מחקרים בין לאומיים הניתנים על פיהם להמלצה לצורך מטרה זאת. בעיקרון- אם רצונך להשתמש במכשיר כלשהו, עצתי היא לנסותת ואם אכן עוזר להמשיך עם טיפול זה. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך