כאבים במעלה הרגל ליד המפשעות

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

07/04/2019 | 18:40 | מאת: דוד פייביש

שלום ותודה שקיים פורום כזה אני בייאוש טוטאלי עברתי החלפת מפרקי ירך ימין ושמאל בשנת 2006 2009 לפני כשנה החלו כאבים ליד המפשעות בעת תנועות של הרמת רגל, לבישת מכנס, כניסה לרכב, קימה מהמיטה. הכאבים בתנועות הנ"ל קשות מנשוא וזה אך ורק בתנועות ולא בהליכה . עשיתי CTוצילומים ו- ואין כל ממצעים מלבד שינויים קלים כל הצילומים וחוות דעת המנתח לאחרונה מצביעים על המפרקים כתקינים. אנה עזרו לי למי לפנות ע"מ לאבחן אני כבר לא יודע מה לעשות זה פוגע באיכות החיים תודה תודה

11/04/2019 | 04:24 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב הרקע הרפואי שלך וכך גם התלונות שלך יכולות בהחלט להצביע על היתרופפות משתל. הייתי ממליץ שוב לפנות לרופא המנתח על מנת לדון באפשרויות המקובלות. בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך