אפשרויות בעקבות תוצאת mri

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

04/04/2019 | 14:08 | מאת: סיגל

שלום אני בת 58 מאמנת ריצה ומדריכת טיולי אתגר לאחר פציעה בסקי .אלה התוצאות : קרע חלקי בacl קרע גדול lm שינוי oa ב3 המדורים לפני 7 שנים ניתוח בlm באותה רגל. האם ניתוח או טיפול שמרני? מה סיכויי החלמה בכל אחד ומה לגבי עיסוקיי

05/04/2019 | 04:58 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב, אכן מדובר בפגיעות המערבות חלקים שונים במפרק הברך. השאלה הראשונה שצריך לשאול זה האם מפריע לך? כואב לך? גורם לחסר יציבות? אופי הטיפול הינו אינדיוודואלי. אם הפגיעה לא מפריעה לך ניתן להמשיך בטיפול שמרני. להבנתי את בחורה פעילה מאוד ולכן ניתן לחשוב על טיפול ניתוחי במקרה הזה הכולל שיחזור רצועת ה- ACL וכן ניסיון שימור/ הסרת חלק מהמניסקוס. מומלץ להתייעץ עם מומחה ברך להמשך טיפול. בהצלחה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך