קרע של MCL ו ACL בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

31/03/2019 | 11:16 | מאת: י

נקרעו לי שתי רצועות בברך MCL ו ACL הבנתי ש MCL אמור להתאחות עם קיבוע לכמה זמן נדרש הקיבוע? האם יש צורך בניתוח?

01/04/2019 | 01:53 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב במצב שבו יש קרעים של 2 רצועות - רצועה צולבת קידמית ורצועה צידית פנימית, הטיפול המועדף היום הינו שיחזור רצועה צולבת קידמית (בהתאם לרמת הפעילות, גיל ומצב בריאותי). הרצועה הצידית הפנימית אכן בעלת כושר ריפוי טוב ולכן אין כל יתרון בטיפול ניתוחי לעומת שמרני. משך זמן הקיבוע הינו בין 2-4 שבועות. מומלץ להתייעץ עם מומחה ברך לפני הפעולה. רפואה שלמה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך