קרע חוזר במיניסקוס המידאלי

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/02/2019 | 23:47 | מאת: מיקי

שלום לכולם , בן 32 באוקטובר האחרון עברתי ניתוח לתפירת המיניסקוס לאחר קרע יחסית רחב , כרגע 4 חודשים אחרי הניתוח ולאחר שהכאבים לא פסקו עשיתי mri מחודש , ושם פוענח קרע חוזר במיניסקוס , שאלתי היא , מה עושים במקרה כזה ? ניתוח חוזר ? שוב תפירה ? אשמח לתשובות תודה

19/02/2019 | 06:37 | מאת: ד״ר אייל גנסין

בהחלט אפשרות סבירה הינה ניתוח חוזר לתפירה נוספת במידת האפשר או מניסקטומיה חלקית (הסרה של המניסקוס) במידה ולא ניתן לתפור.

27/02/2019 | 12:42 | מאת: מיקי

שלום שוב . לאחר ביקור אצל מנתח ברכיים (לא זה שניתח אותי ) הומלץ על 2 אופציות 1 ניתוח חוזר להוצאת המיניסקוס 2 סדרת של 3 זריקות של prp שנאמר לי ע"י הרופא שזה לא בסל הבריאות וגם לא בטוח שזה יעזור . למרות שהוא דיי מתעקש על האופציה של הזריקה . שאלתי אליך , לפי מה שרשמתי הוצאת מיניסקוס , זריקה prp או חוות דעת נוספת תודה רבה מראש מיקי

28/02/2019 | 04:12 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום ניתוח להוצאת המניסקוס הינו טיפול שלאחריו בהחלט יסתיימו הכאבים (שמקורם בקרע שנוצר). במידה ואתה מעוניין לדחות את ביצוע הניתוח (אחרי הכל מדובר בניתוח) אז טיפול בעזרת זריקות PRP הינו אופציונלי אך בהחלט לא בטוח שזה יעזור. רפואה שלמה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך