הסבר MRI בשפה פשוטה יותר, לקח לי זמן לכתוב את כל המילים הקשות (-:

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/01/2018 | 17:33 | מאת: רונלי

מה זה אומר בשפה פשוטה: בצקת אינטראמדולרית דיפוזית ניכרת בקונדיל הפורמלי הלטרלי בעיקר באספקט האינפרופוסטריטרי שלו עם רושם לשבר סובכונדרלי פסי באספקט האינפרופוסטרויורי של הקונדיל הלטרלי, מלווים בצקת ותגובה דלקתית ניכרת ברקמות הרכות סביב הקונדיל הפורמלי הלטרלי. התמונה יכולה להתאים ל TRANSIENT BONE MARROW EDEMASYNDROME מלווה שבר סובכונדרלי פסי בקונדיל הפורמלי הלטרלי, או SPONTANOUS INSUFFICIENCY FRACTURE OF KNEE-S.I.F.K מודה מראש להתייחסות

11/01/2018 | 21:39 | מאת: ד"ר עופר זקס

הי, מצב בו יש "נוזל" בעצם כתוצאה מאי ספיקה של העצם וכתוצאה מכך קריסה מינורית שלה. אפשרות שנייה היא מצב שפיר בו ישנה בצקת בעצם שמתחילה ללא סיבה וחולפת כלעומת שהופיעה.

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך