כאבי דקירות בברך מאחור בחלק הרך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

21/12/2017 | 09:19 | מאת: גלית

היי התחיל לי לפני כמה ימים דקירות בחלק האחורי של הברך (ברך שמאל)ומצצדיה דקירות כואבות שמתחילות בעת הליכה מהירה.הכאבים נעלמים וחוזרים שמתי לב בעת הליכה מהירה.לא מאמץ גופני סתם הליכה. יש לציין שיש לי קשתות גבוהות בכפות רגליים ורגל ימין שלי נוטה הצידה בהליכה. מה זה אומר?איזה אופציות יש לפתור את זה

21/12/2017 | 09:20 | מאת: גלית

יש לציין שאני צעירה רק בת 20

11/01/2018 | 21:37 | מאת: ד"ר עופר זקס

הי, הכאב יכול לנבוע מבעיה שמקורה בשרירי התאומים או מציסטה (שק נוזל) פופליטאלית בחלק האחורח של הברך. כדי להתקדם באבחנה יש לבצע US ברך

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך