ואם הנזק שלי בדרגה 3 ? אני פוחדת עכשיו מאוד

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

18/08/2017 | 19:32 | מאת: דנה

איך אפשר לדעת אם זה בלתי הפיך הפגיעה לעצב שנגרם לי מהציסטה? עבר בדיוק שבוע שאין לי ציסטה יותר והכאבים לא פוסקים! אז מה לוחץ לי על העצב? בלילה אני רועדת מפחד חשבתי בלילה שקטעו לי את הרגל אני ממש פוחדת קמתי בלילה והרגשתי שאין לי רגל לא רוצה שייקטעו לי את הרגל לא רוצה להיות נכה על כסא גלגלים. ואם הציסטה הרגה לי את העצב ברגל? איך משקמים את העצב? אני רועדת מקטיעת גפיים.

23/08/2017 | 23:22 | מאת: עופר זקס

ניתן לדעת זאת מבדיקה הנקראת EMG. אנא גשי לאורטופד מומחה כף רגל לטובת המשך טיפול.

24/08/2017 | 09:27 | מאת: דנה

ב emg ראו לחץ על העצב אם אין קרע של העצב אז העצב יכול להשתקם?

24/08/2017 | 23:39 | מאת: עופר זקס

אנא פני עם התוצאות לבדיקת מומחה כף רגל. אין הפורום תחליף לבדיקתך כפי שכבר הצעתי לך מספר פעמים.

27/08/2017 | 07:52 | מאת: דנה

האם ההליכה המאומצת שעשיתי אתמול הרסה את ההבראה של העצב? כי אתמול בבוקר קמתי עם פחות כאבים - ורק עשיתי הליכה אתמול בבוקר ואימצתי את הרגל אז כשחזרתי הבייתה מתתי מכאבי תופת - דקירות וזרמים ועיקצוצים ולחץ חזק על הרגל בלתי נסבל. לקחתי אופטלגין כל שעה וקלונקס. ועד עכשיו הכאבי תופת והזרמים כאב עיצבי זה הכאב הכי נורא ואיום בעולם! איך אני אתן למקום להבריא? מה עלי לעשות כדי שהמקום יבריא?

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך