שחלות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/02/2016 | 18:42 | מאת: רינה

שלום מזה בעצם שחלות פוליציסטיות האם זה קשור ליותר אסטרוגן ופחות פרוגסטרון בגוף?

06/02/2016 | 19:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לרינה שלום רב, מחלת השחלה הפוליציסטית הינה תסמונת שכיחה למדי שמופיעה אצל נשים בדרגות שונות של חומרה. היא מתאפיינת בשחלות עם זקיקים קטנים ומרובים בהיקף השחלה כפי שהדבר נראה באולטרסאונד, אסטרוגנים גבוהים, פרוגסטרון נמוך, העדר ביוץ ברוב המקרים ולעיתים הפרשת יתר של הורמונים זכריים, הבא לידי ביטוי בריבוי של אקנה ושיעור יתר. כמו כן בחלק גדול מהמקרים קיימת השמנת יתר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות