הפריית PGD

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

08/12/2013 | 18:18 | מאת: oren

שלום , הייתי רוצה לדעת מהם האחוזי ההצלחה של הפריית PGD כאשר לגבר אין בעיית פוריות וגם לאישה. כמו כן אני נושא מחלה בת של ניוון שרירים הנקראת Myotonic Dystrophy אשר בהריון טבעי שיעור המחלה לעבור לעובר בצורה קשה יותר היא כ - 50% לפי מה שאני מבין בהפריית PGD אפשר להחדיר לביצית עובר תקין לחלוטין. אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.

08/12/2013 | 18:45 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאורן שלום רב, הסיכוי להתבססות של ההריון אחרי PGD הינו זהה לזה של הריון רגיל מ-IVF. אין ספק שהבדיקה הגנטית של העוברים הינה פתרון להחדרת העובר הבריא לרחם של רעייתך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il ** נייד 050-8481909

08/12/2013 | 18:24 | מאת: אורן

זאת אומרת ששיעור ההצלחה הוא בין 30-40 אחוז ? הגילאים שלנו הוא 24-25.

מנהל פורום טיפולי פוריות