עזרה בפענוח פרולי הורמונלי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/10/2020 | 15:46 | מאת: אביב

אשמח לעזרתך בת 34 אחרי 2 לידות תקינות בגיל 25 ו27 והפלה נדחית לפני כשנתיים בגיל 32. אציין שהכניסה להריון היתה בקלות רבה ובניסיון הראשון בכל המקרים. לפני כ4 חודשים התחלנו לנסות שוב אך לצערי ללא הצלחה. מחזורים סדירים כמו שעון,מזהה ביוץ מבחינת גופנית. לאחר בדיקת אולטראסונד הכול תקין והתעקשתי לבצע בדיקת פרופיל הורמנלי. אשמח לעזרתך בפענוח האם קיימת בעיה כלשהי? הבדיקה בוצע בין היום השני לשלישי ESTRADIOL (E-2) 146 pmol/L LH 2.4 IU/L FSH 11.2 IU/L TSH 1.05 mIU/L PROLACTIN 128 mIU/L TESTOSTERONE- TOTAL 0.84 nmol/L DHEA SULPHATE5.6 mcmol/L

17/10/2020 | 12:01 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ה-FSH קצת גבוה וזה עלול להצביע על רזרבה שחלתית נמוכה. יש לבצע בדיקות נוספות כמו AMH וגם AFC.

מנהל פורום טיפולי פוריות