בתסכול מאוד מבקשת את עצתך האישית - בנוגע להזרעה-אם לבצע או לוותר החוד

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/10/2020 | 12:24 | מאת: דריה

פרופ. משיח ..שנה טובה שוב.. אנא עצתך האישית.. אמורה להיות הזרעה שניה החודש : מחזור סדיר עם ווסת בכל יום ה- 27 . יוצא כי ניתן להזריע ביום חמישי , ועל פי המחזור הטבעי אמור להיות ביוץ ביום שבת . אני גם מבינה שיכול תמיד טיפה להקדים או טיפה לאחר-ומבינה שהזרע עלול להפרות עד 3 ימים לאחר ההזרעה .. האם תוכל לסייע לי בהחלטה הפעם-האם לבצע את ההזרעה יומיים לפני מועד הביוץ הטבעי או לוותר החודש. אם כן .. אז מתי מציע לבצע מעקב זקיקים-? האם עדיף ביום ההזרעה - או שניתן גם יום לפני ? ולגבי אביטרל במקרה הזה - מתי היית ממליץ לקחת - אם בכלל ? תודה!!

14/10/2020 | 18:09 | מאת: פרופ' משיח שלמה

היי כל התשובות האלו צריכות להינתן על ידי הרופא המטפל ואם הוא לא זמין לענות לשאלות עקרוניות, יש לחפש אחר. בגלל מצוקתך אומר שכדאי לבצע US כל יומיים ולתת אוביטרל כשהזקיק בגודל 17 או יותר. את האוביטרל יש לתת 36 שעות לפני ההזרעה.

מנהל פורום טיפולי פוריות