שימור פוריות - הקפאה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/07/2020 | 21:09 | מאת: עדי

שלום פרופ׳ משיח, בת 41 ולאחרונה ביצעתי הליך של שימור פוריות, בבדיקות ה US שבוצעו במהלך הסבב בשחלה ימנית היה זקיק אחד ובצד שמאל 4 זקיקים (מתוכם אחד קטן בגודל 9). הרופא עדכן ששאב 3 ביציות מתוכן הוקפאה ביצית אחת ואני די מאוכזבת. שאלותיי הן: 1. האם לפרוטוקול הטיפול יש השפעה על כמות הזקיקים שהיו בשחלות או שהזריקות רק מגדילות את הזקיקים ולא קשורות לכמות? 2. האם סביר שמתוך 5 זקיקים רק אחת הוקפאה? 3. מגיע לי סבב נוסף, מה אתה ממליץ לעשות? אני לא מתלהבת לעבור שוב את ההליך הלא פשוט הזה בשביל ביצית אחת. תודה מראש! עדי

13/07/2020 | 21:14 | מאת: עדי

אגב, פרוטוקול הטיפול: 4 ימים ראשונים מונופור 300, גונל 225 ובהמשך 6 ימים מנופור 450, גונל 150 וצטרוטייד. 36 שעות לפני השאיבה אוביטרל ו 2 זריקות דקפפטיל 0.1

15/07/2020 | 22:12 | מאת: פרופ' משיח שלמה

התשובה חכל שכלותיך היא שראוי לפנות לקבל דעה נוספת ממומחה פוריות

מנהל פורום טיפולי פוריות