ביוץ וכאבים אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/04/2020 | 16:32 | מאת: מור

שלום רב פרופ' אתמול עשיתי בדיקת ביוץ ביתית ויצא חיובי, היום שוב עשיתי ויצא שלישי משערת שניגמר הביוץ האם אני צודקת? אם הבדיקת ביוץ יצאה שלילית זה יכול להעיד שלא הושג הריון? (הריון קודם שלי גיליתי רק כי שבוע שלם בדיקת ביוץ יצא חיובי ובסוף עשיתי בטא שיצא חיובי). ביום שבת היו לי הפרשות שקופות נמתחות כאלו והייתי בטוחה שמדובר בשאריות זרע ולא ביצעתי בדיקת ביוץ:( יכול להיות שטעיתי שזה שאריות זרע וזה הפרשות של ביוץ איך מבדילים? למרות שלעולם לא היה לי כזה דבר של שאריות זרע מבולבלת נורא. בנוסף יש לי כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן תחתונה כיון השחלה ורגישות חזקה מאודד בחזה...יכול להעיד על משהו? אני אחרי הפלה וממש מחכה לבשורות טובות 🙏 תודה רבה על המענה.

23/04/2020 | 16:55 | מאת: פרופ' משיח שלמה

כדאי מאד שתפני למומחה פוריות כדי שיבדוק ויכוון אותך ולא תסמכי על סימנים לא ברורים לביוץ

מנהל פורום טיפולי פוריות