שיטות טיפול חלופיות ב-IVF

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

16/02/2020 | 11:49 | מאת: דנה

שלום רב, בת הזוג שלי, בת 43, נמצאת בטיפולי IVF בניסיון להיקלט להריון שני. ההיריון הראשון הושג גם הוא באמצעות IVF (בגיל 40-41). הטיפול כיום הוא קונבנציונלי, כלומר בדיקות דם > התאמת פרוטוקול גונל ואז מניפור + צטרוטייד לקראת השאיבה + אוביטרל/דקפפטיל. הזרע מאותו תורם. נמצאת כבר לאחר 4 שאיבות (עם כ-10 ביציות בשאיבה בממוצע) והחזרות ללא הצלחה. רצינו לדעת האם קיימת שיטת טיפול חדשה/חלופית בתחום, אולי לשיפור/זיהוי איכות הביציות. תודה מראש!

16/02/2020 | 17:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

השאלות שהצגת הן פרטניות וכדאי שרופא שמכיר טוב וביסודיות את הפרטים-יתיחס אליהן.

מנהל פורום טיפולי פוריות