לפרסקופיה והמשך טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/12/2019 | 00:21 | מאת: אורית

שלום דר, אחרי 3 קיסריים, הריונות ספונטניים. מעונינים בהריון נוסף, קושי בהקלטות, לאחר צילום רחם חסימה שמאלית, אין הידבקויות ברחם. בכל זאת נתקלים בקשיים לאחר 3 מחזורי הזרעה כושלים, עוד לא מעוניינים להגיע לi.v.f יש לנו אפשרות לעשות לפרסקופיה, הרופא לא כל כך חושב שכרגע כדאי..(אבל הוא גם לא פוסל את האפשרות) מה ההשלכות שבמידה ונחליט לעשות כן את הלפרסקופיה מבחינת הרקע המיילדותי והניתוחים הקיסרים,מה באמת יקרה אם נעשה מבחינת ההמשך התהליך , ואולי במידה וזה יעזור וזה יצליח פתוח הידבקויות שכמעט ודאי קיימות ואצליח להכנס להריון ואצטרך גם ללדת בקיסרי..מה יכול לקרות? קצת מבואסת כי מצד אחד אולי באמת הלפרוסקופיה יכולה לקדם לנו עניינים ולא להגיע ל i.v.f... אשמח לשמוע חוות דעת

29/12/2019 | 18:39 | מאת: פרופ' משיח שלמה

אם את רוצה להימנע מ-IVF בהחלט רצוי לבצע לפרוסקופיה אבל יש לקחת בחשבון את הסבוכים שאחרי 3 ניתוחים קיסריים ולבצע אצל מומחה ללפרוסקופיות.

29/12/2019 | 19:00 | מאת: אור

למה כוונתך לקחת בחשבון את הסבוכים שאחרי 3 קיסריים. במה זה יכול להתבטא צאיזו בחינה יכול להיות סיבוך ואיפה..בקיסרי הבא, הצילום עצמו במה בדיוק... זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת...אשמח להסבר,זה די חשוב לי.רוב תודות.

מנהל פורום טיפולי פוריות