הזרעה, ביוץ, ועזרה..

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/12/2019 | 19:14 | מאת: דנה

ערב טוב, אשמח לדעתך. אני בפני הזרעה שלישית אחרי פעמיים שלא צלחו.. אני בת 33 במחזור טיפול טבעי. היום זה היום ה-14 מהמחזור ועשיתי מעקב זקיקים ויצא ככה: פרוגרסטון קטן מ-0.8 אסטרדיול 480 זקיק אחד בגודל 18 ועובי רירית 8.5 אמרו לי להזריק בערב אוביטרל ולעשות הזרעה ביום שלישי. האם זה לא מאוחר מדי? האם יש משהו שניתן לעשות על מנת שזה יצליח הפעם? תודה וחג שמח

24/12/2019 | 10:22 | מאת: פרופ' משיח שלמה

ההוראה שקבלת נכונה. אין מה לעשות בנוסף רק להתפלל ואם לא יצליח-לעבור ל-IVF

מנהל פורום טיפולי פוריות