הזרעה והשבחת זרע-די דחוף

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

13/09/2019 | 09:19 | מאת: נועה

שלום אתמול יום 8 למחזור היה לי זקיק 17 פרוגסטרון 1.4 nmol/l אסטרדיול 605 LH -4 iu/l אמרו לי להמשיך להזריק גאנול אתמול והיום, מחר אוביטרל וביום ראשון הזרעה אני ממש מפחדת שנפספס והאמת שאני מרגישה כאב קל בצד ימין של הבטן התחתונה כבר שעה בערך התנזרות מקיום יחסי מין ליומיים זה בגלל הזרע שנכנס פנימה או בגלל שלגבר תהיה אספקה? אני לא יודעת מה לעשות.. מפחדת שיתפספס

13/09/2019 | 10:08 | מאת: פרופ' משיח שלמה

יש סבירות גבוהה שלא יהי ביוץ עד יום ראשון. ההימנעות נועדה ל״חסוך״ בזרע

13/09/2019 | 10:20 | מאת: נועה

תודה על ההתייחסות המהירה. זאת אומרת שאין לי מה לדאוג? אם נקיים יחסי מין היום, זה יהיה נורא בשביל השבחת זרע ביום ראשון? בבדיקות זרע שבעלי עשה הכל יצא תקין ולא קיימנו יחסים כבר 3 ימים, בגלל זה אני שואלת אם זה נורא או שאפשרי היום..

מנהל פורום טיפולי פוריות