פרופיל הורמונלי בדיקה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

14/08/2019 | 20:16 | מאת: שני

שלום,אני בת 34 מנסים שנה להכנס להריון. לפני 4 חודשים עברתי הפלה בשבוע 7. מאז לא קיבלתי מחזור באופן טבעי. לקחתי כדורים למחזור וקיבלתי. מאז ועד עכשיו 34 ימים ללא מחזור.בדר"כ המחזור שלי היה כל37 יום. הרופאה אמרה שבאולטרסאונד רואים שחלות פוליציסטיות עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי לא במחזור(כדי לבדוק אם בכלל היה ביוץ) ואלה התוצאות: Estradiol 281 SHBG 44.6 FREE ANDROGEN INDEX 3.1 TSH 1.77 (נוטלת יוטירוקס כל יום 50 מג) LH 15 FSH 6.90 PROLACTIN 147.1 PROGESTERONE קטן מ 2 TESTOSTERONE 1.40 DHEA SULPHATE 2.82 אשמח לדעת מה זה אומר ומה עליי לעשות?

14/08/2019 | 20:33 | מאת: פרופ' משיח שלמה

האסטראגיול והפרוגסטרון נמוכים וזו, קרוב לודאי, הסבה שלא קבלת וסת (די רגיל בשחלות פוליציסטיות). מציע חקחת פרוגילוטון ל-21 יום.

מנהל פורום טיפולי פוריות