מהי השפעת האוביטרל?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/02/2019 | 18:59 | מאת: מיה

שלום וברכה, מתנצלת מראש על אורך השאלה. אני בשבוע 7+3 להריון. נכנסתי להריון לאחר טיפול של גונאל ותמיכה של אוביטרל- בשלוש מנות, ז"א קבלתי אוביטרל עד היום החמישי לאחר הביוץ. כרגע בשבוע 7+3 נצפה עובר עם דופק אך קטן תואם 6+6. האם יתכן שיש השפעה כתוצאה מהאוביטרל? אני בחרדה נוראית מתחילתה של הפלה. תודה רבה.

04/02/2019 | 19:47 | מאת: פרופ' משיח שלמה

האם היה זה טיפול הורמונלי רגיל להשריית ביוץ או IVF? אם רק טיפול הורמונלי ייתכן שהביוץ התאחר. רצוי לעקוב אחרי גדילת העובר ואם הפער לאנגדל-זה בסדר.

04/02/2019 | 20:12 | מאת: מיה

הטיפול היה השראת ביוץ- ז"א קיימנו יחסים לאחר האוביטרל, יתכן שהיה איחור? כי חשבנו שהביוץ הוא תוך 40 שעות מהאוביטרל.

04/02/2019 | 20:23 | מאת: מיה

רוצה רק להוסיף עוד שתי נקודות שאולי מהותיות: 1. בהריון הקודם היה לי אותו סיפור, בשבוע 8 הגעתי למעקב העובר היה קטן, ובשבוע 8+5 עברתי הפלה טבעית, ככה שהפחד שלי עכשיו גדול. 2. בתחילת ההריון הבטא היתה יחסית נמוכה, ביום ה-17 לביוץ הבטא היתה 199. האם הנתונים הללו משפיעים על התמונה? תודה רבה!

מנהל פורום טיפולי פוריות