אם פונדקאית איך וכיצד משיגים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/01/2019 | 09:29 | מאת: הילה

לגבי פונדקאות ביקשתי מבית החולים שאני מטפלת אם אפשר להגיש פונדקאות לא הסכימו לטענתם אני יכולה לנסות עוד טיפולים אולי אצליח וגם הם אומרים שזה מאוד יקר אבל אני עשיתי שתי הזרעות אחכ שתי הפריות ואחד החזרה של מוקפאים שלא צלחו אני בת 42 פוחדת שאנסה עוד המון טיפולים ולא אצליח וגם קשה לי מאוד עם התרופות הקשות לא מרגישה טוב בהם ברקע קרישיות יתר פלוס שחלות פוליציסטיות איך בכל זאת אפשר להגיש או להשיג אם פונדקאית?.באזור הצפון.תודה.

29/01/2019 | 11:21 | מאת: פרופ' משיח שלמה

גם לדעתי, באישה בת 42 פונדקאות לא תפתור את הבעיה, היות ולרוב הבעיה בביציות. אם יש לך שחלות פוליציסטיות, אז, כנראה, ניתן לשאוב ממל הרבה ביציות וליצור, יחסית, הרבה עוברים. אם אמנם, הייתי ממליץ על PGS (תשאלי את הרופא המטפל על מה מדובר).

מנהל פורום טיפולי פוריות