לא מצליחה להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/12/2018 | 10:17 | מאת: מעיין

היי בוקר טוב אז ככה לאחר שתי סבביץ של הפריות ... שלא צלחו שאיבה שממנה השגנן 10 ביציות בסוף התהליך 1 הוחזר אליי ביום השלישי ואחד הקפיאו ביום ה5 לאחר ההחזרה הראשונה לקחתי משאף סינרל בלבד לא צלח בהחזרה השנייה לקחתי אסטרופם 3 פעמיים ביום פלוס נרות אנדורמטין פעמיים ביום בוקר וערב וגם לא צלח כעת אני לפני שאיבה חדשה . יש לציין כי כל ההדיקות שלי ושל בעלי תקינות לחלוטין בבית יש לי 2 ילדים באופן טבעי מה ההיתה ממליץ בשבילי

23/12/2018 | 20:41 | מאת: פרופ' משיח שלמה

לא מסרת את גילך. כל מקרה לגופו, יהיה זה מאד שטחי אם אמליץ על טי]פול לפי הנתונים המעטים ששלחת. יש הרבה אמצעים שניתן להשתמש בהם כדי להעלות את סיכויי ההצלחה, אבל יש "לתפור" את הטיפול באופן אישי לכל מטופלת.

24/12/2018 | 09:54 | מאת: מעיין

צודק .... אני בת 32 אחרי שתי ניתוחים קיסריים לאחר הלידות שמרתי 3 שנים בגלולות לאחר מכן הפסקתי לפני 4 שנים ניכנסתי טבעי אך בשבוע 8 נדופק פסק. נאלצתי לעשות גרידה לפני חצי שנה עברתי ניתוח לכריתת כיס המרה . ומאז ה4 שנים אני לא שומרת אמצעי מניעה אז החלטנו להמשיך את הדרך אם ההפריות ששניהם לו צלחו וחשוה לציין שהבדיקות תקינות כולל צילום רחם אשמח לתשובה תודה ויום טוב

מנהל פורום טיפולי פוריות