לידות חי מהריונות ספונטניים מגיל 45 ואילך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

12/11/2018 | 21:06 | מאת: רות

רציתי לדעת כמה לידות חי מדווחות יש בישראל מהריונות ספונטניים יש בארץ. לא מתרומת ביצית או טיפולי ivf. אם ivf, כמה לידות יש מביציות האישה בגילאים האלו. אני שומעת אינספור"ניסים" לאחרונה ותמהה האם פשוט נשים חרדות לפרטיות ומשקרות לגבי תרומות ביצית. תודה.

13/11/2018 | 09:58 | מאת: פרופ' משיח שלמה

בגיל 45 הסיכוי להשגת הריון מביציות של המטופלת-קרוב לאפס, לפי ידיעתי, רוב ההריונות המושגים בגיל זה הם בעקבות תרומת ביציות. ניתן להבין לנפשן של המטופלות שמעדיפות שלא לפרסם נתון זה, בפרט כאשר מדובר ב"סלבריות".

13/11/2018 | 19:50 | מאת: דינה

יש הרבה סיפורים בעיתונות עם הרבה מטופלות שלך שמדווחות על ניסים בגילאים האלו. בערב ראש השנה היה סיפור על מטופלת בת 45 שילדה לראשונה אחרי עשרות טיפולים וסיפור על מבוגרת בגיל דומה שילדה תאומים וכולן מספרות שסה מהביציות שלהן. זה נראה כמו שקר.

מנהל פורום טיפולי פוריות