התייעצות לגבי מצב נשימה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

01/11/2018 | 21:10 | מאת: מרים

שבוע 38+2 הריון ראשון.. הכל תקין ..עובר במצג ראש.. מזה שבועיים קוצר נשימה התגבר ..מופיע גם במנוחה .נמשך דקה או שתיים וחולף.. הדופק סדיר סביב 100-110. לציין שאין צירים וצוואר הרחם סגור. מוניטור עוברי תקין. משקל העובר כ 3200 האם זה מצב שכיח ?

04/11/2018 | 23:35 | מאת: פרופ' משיח שלמה

מצב של קוצר נשימה משצעותי אינו שכיח בהריון ומחייב בדיקה יסודית על ידי רופא פנימי ואולי גם קרדיולוג. ראשית תפני לרופא המשפחה כדי שיבדוק אותך בדיקה ראשונית וייבצע את הדיקות המעבדה הדרושות.

מנהל פורום טיפולי פוריות