משמעות של פעילות גופיף צהוב

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

23/10/2018 | 16:49 | מאת: ליאת

עברתי הזרעה ביום הביוץ. 6 ימים אחרי ומרגישה כאבים בבטן התחתונה באיזור הרחם . נאמר לי שזה ככול הנראה פעילות של הגופיף הצהוב. מה המשמעות של האמירה הזאת? האם זה עשוי להעיד על השתרשות? אני כבר ביום ה9 אחרי וההרגשה נותרה בתוספת הרבה בלאגן של גזים בבטן ונפיחות.

23/10/2018 | 17:12 | מאת: פרופ' שלמה משיח

איני חושב שהשרשה צריכה להיות מלווה בכאבים ייתכן שיש קשר להזרעה. מקווה שאין לך חום או תופעות נוספות שעלולות להחשיד בזהום

23/10/2018 | 17:36 | מאת: ליאת

לא.אין לי חום או הפרשןת חריגות.חששתי מזיהום באגן אבל לא נראה שמתפתח(הכאבים הרגישו ככה לפני כמה ימים , היתה לי שארית אחרי לידה שקטה טראומטית והיה לי זיהום עם אבצס באגן , התפתח בהדרגה החום הגיע אחרי שבוע .כרגע הכאבים מורגשים כמו כאב של וסת .היו יותר חזקים עכשיו נסבלים . לא נבדקתי.דיברתי עם הרופא בטלפון.רק לא הבנתי למה התכוון.

מנהל פורום טיפולי פוריות