NF1

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

24/04/2014 | 17:47 | מאת: שמואל כהן

שלום דר גיל 48 סובל מיNF1 קשה היםגידולים בכול הגוף כולל מוח לפני 10 ימים בצתי CT גבי ומותני וזה הפינוך סקוליוזיס קשה ביותר הים קיפוזיס גסה של עמוד שדרה גבי ומתני עליון יש לציין בלט דיסק רחורי ב L3 S1 עם סימני לחץ על השק הדורלי ו סימני לחץ על השק הדורלי ב D9 D10 באזור הסקוליוזיס הכי קשה יש ממצא לוואי נודול סב פלוירלי בבסיס הימני גרנולומה דר ה מה הכבנה למי מצה הז בבקשה הים הפשר הסבר תודה

שלום רב. עלייך לגשת עם תוצאות הבדיקה לרופא המטפל להמשך בירור.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד