התפתחות מאוחרת

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

10/01/2010 | 11:46 | מאת: דן

שלום אילנה :-) אני מה שנקרא "לייט בלומר", בן 37 עם המון כוונות טובות ותובנות אך לצערי מעט מאוד ניסיון זוגי ובעיקר מיני, לפחות ביחס לגילי. אני אומנם כמובן ביישן אבל לדעתי לא ממש סובל מדימוי גופני או עצמי נמוך וכולי, יוצא ונפגש הרבה יותר בעיקר בזמן האחרון ובהחלט מתקדם בתחושות וברצונות לזוגיות טובה\משפחה וילדים, רואה את האור מתקרב :-) בימים האחרונים הסתיים קשר ראשוני של שלושה שבועות עם בת זוג שמאוד מצאה חן בעיני תוך כדי ובעיקר נראתה מצויין מה שכמובן העלה את רמת מפלס הלחץ שלי בקטגוריית חוסר הניסיון. היא בסופו של דבר לא הבינה למה אינטימיות עם גבר בגילי צריכה להרגיש מגושמת ו"טיפש עשרה" כזאת וביקשה לסיים את הקשר בגלל אי נוחות גופנית. זה כמובן תיסכל אותי מאוד ולאחר שיחת הפרידה שלחתי לה מייל שמשתף ומסביר על הרקע שלי, נושא שכמובן קשה לדבר ולהעלות בפני בנות זוג מחשש לתגובה ולמחשבה שכולן רוצות להיות עם "גברים מנוסים". אני לא חושב שיש לי בעייה נפשית או גופנית בנוגע לסקס (לפחות לא מהותית ובהחלט הייתי בכמה סיטואציות מיניות בודדות שהתנהלתי לדעתי בצורה כיפית לי ולצד השני, אבל אז אולי זה לא היה עם בת זוג שהרגשתי רגשות ממש חזקים כמו בפעם האחרונה). אשמח מאוד לקצת עיצה והכוונה, התסכול על אובדן ההזדמנות לקשר די גדול כרגע :-)

16/01/2010 | 18:44 | מאת: אילנה ארד לוין

דן שלום, אפשר להבין את כאב הלב על הקשר שהוחמץ אך יחד עם זאת התוכן והאווירה של פנייתך הם חיוביים ונעימים כך שנראה שכל מה שצריך זה פשוט לזרום הלאה עם הכוונות הטובות ועם האופטימיות. במידת הצורך קח מספר שיחות קצר עם פסיכולוג כדי לשדרג את המהלכים שלך עם נשים בתחום הרומנטי והארוטי. אם יש לך חשק מיני תקין הרי שבימינו תפקוד מיני לגבר מושג בקלות וללא בעיות גם בעזרת תרופות האון וסך הכל לא ברור בכלל אם יהיה לך צורך בכך. העולם מלא נשים המחכות לך, צא וגלה אותן. שיהיה בהצלחה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים